Pentru o cerere de oferta personalizata pentru nevoile Dumneavoastra, pentru statii prefabricate produse de compania Elkon cat si alte cereri va rugam ca completati formularul de mai jos pentru a ne trimite un mesaj si vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp.

Campurile din formularul de comanda marcate cu * sunt obligatorii

   

Sunt interesat de urmatoarele statii prefabricate si preturi:

Puteti incarca fisiere cu o marime maxima de 8 MB cu urmatoarele extensii: .jpg, .jpeg,.zip,.rar, .doc, .docx, .xls, .xlsx
Trimite cerere oferta

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Elkon Romania, proprietarul acestui website, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului web disponibil pe acest website.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

 

Cerere Oferta info

Ai intrebari? Suna-ne

Suna-ne pentru mai multe informatii

Raspunsuri si Intrebari

Intrebari Statii Prefabricate Raspunsuri Specialist

» Pune intrebari unui specialist

» Ce tipuri de malaxoare de beton sunt?

» Ce diferenta este intre capacitatea practica si teoretica de productie la o statie de beton?

Noutati Statii Prefabricate

Noutati Statii prefabricate