Statii Prefabricate Beton Personalizate

ELKON, societatea producatoare de statii de betoane pentru prefabricate, are o experienta extinsa in proiectarea, fabricarea si tehnologia integrate a unei statii de betoane pentru prefabricate, producand statii la comanda, personalizate pentru fiecare client in parte, pentru a fi potrivite diverselor aplicatii, incepand de la betonul de captusire a tuburilor metalice, pana la productia de elemente tip fasii cu goluri sau beton special pentru diverse elementele spciale de perete.

Utilam statiile prefabricate de beton cu malaxoare planetare, care asigura obtinerea performatelor de productie cele mai ridicate si omogenitate perfecta a amestecului.

Statiile de betoane pentru prefabricate pot fi dotate cu unul, doua sau mai multe malaxoare. Tinand cont de capacitatea de productie, malaxoarele planetare pot fi concepute avand mai multe guri de descarcare, astfel incat sa descarce beton pentru diferite aplicatii. Totodata, cenceput ELKON face posibila alimentarea in autobetoniere direct din malaxor.

Buncarele de depozitare a agregatelor sunt de tip linear. Acestea pot avea 3,4,5 sau 6 compartimente, in functie de aplicatie.

Asadar statiile de betoane pentru prefabricate pot fi alcatuite intr-o multitudine de combinatii, astfel incat acestea sa raspunda in totalitate nevoilor tehnice.

ELKON a implementat si conceput malaxoare planetare pentru productia de beton pentru prefabricate, de diferite capacitati de productie. Ca urmare a capacitatilor ingineresti deosebite a tehnologiilor de productie avansate, malaxoarele planetare ELKON sunt solutie optima pentru industria prefabricatelor, cu atat mai mult cu cat restul componentelor care nu sunt productie proprie, sunt de asemenea de inalta calitate: motoreductoare si unitati hidraulice fabricate in Italia, invelisuri malaxor din material Hardox confectionat in Suedia, etc. Astfel malaxoarele planetare sunt robuste, si efectueaza procese de amestecare de performana extrem de ridicata pentru diverse aplicatii cu grad inalt de omogenitate si piese de uzura deosebit de rezistente.

 

Video Statii Prefabricate Beton Personalizate

Articole Statii Prefabricate Beton Personalizate

Ai intrebari? Suna-ne

Suna-ne pentru mai multe informatii

Raspunsuri si Intrebari

Intrebari Statii Prefabricate Raspunsuri Specialist

» Pune intrebari unui specialist

» Ce diferenta este intre capacitatea practica si teoretica de productie la o statie de beton?

» Ce tipuri de malaxoare de beton sunt?

Noutati si Informatii Utile

Noutati Statii prefabricate