Statii Prefabricate Beton

 ELKON, este producator de statii de beton pentru prefabricate, statii personalizate si special concepute pentru nevoile specifice ale fiecarui client in parte. Statiile de prefabricate sunt comercializate si puse in functiune in intreaga lume, ca urmare a solutiilor inalt calitative pe care le ofera in domeniul industriei pentru prefabricate si oriunde acest tip de beton este necesar.

Statiile de betoane pentru prefabricate ELKON sunt folosite pentru productia betonului pentru prefabricate pentru fabricarea elementelor prefabricate din beton, precum tuburi si canale din beton, blocuri de pavare, fasii cu goluri, grinzi si stalpi prefabricati, dale, placi de beton, elemente prefabricate pentru constructii rezidentiale, civile si industriale.
Statiile de betoane pentru prefabricate pot fi echipate cu un malaxor sau cu mai multe malaxoare, de diferite capacitati si pot fi special proiectate potrivit schitei fabricii, fluxului tehnologic dorit, tipurilor de produse si metodei de transfer a betonului.

Statiile de betoane pentru prefabricate ELKON au ca si calitati principale:

- Solutii adaptate per client pentru a se potrivi exact nevoilor specifice fiecarui proiect
- Proiecte personalizate la comanda in conformitate cu schita fabricii
- Sisteme complete de transfer a betonului in intregime personalizate
- Precizie ridicata de cantarire
- Productie optimizata a betonului si de transfer al betonului pentru proiecte cu sisteme automatizate speciale
- Productie de beton de inalta calitate si calitate constanta
 
DE CE SA ALEGETI STATIILE DE BETOANE PENTRU PREFABRICATE ELKON?

Portofoliu extins de proiecte efectuate, insemnand mai mult de 3000 de statii de betoane in 107 tari din 6 continente.
Producatorul de statii de betoane ELKON, si-a dezvoltat reteaua de client in randul companiilor de renume mondial, exportand in 107 ??ri din întreaga lume in domeniul construc?iilor. Tehnicile avansate privind productia si calitatea care ne recomanda, strategiile de marketing in continua dezvoltare, ne-a ajutat sa devenim furnizor global in industria constructiilor.

Retea extinsa de service

Reteaua noastra de service promite sa asigure servicii de reparatii si inlocuiri de piese de schimb in cel mai scurt timp. Datorita retelei extinse in intreaga lume, ELKON asigura servicii rapide si eficiente, atat fizice cat si prin intermediul internetului.
Tehnologie de sudare robotizata
Intrucat fiecare componenta a unei statii de betoane prefabricate, dar si modul in care acestea sunt lucrate, privind dincolo de utilitatea lor, drabilitatea acestora, am inceput si implementat pentru prima data, se pare ca inca suntem unicii in lume care, folosim tehnologia de sudare robotizata.
Detinem 10 linii diferite de sudare robotizata pentru diverse etape de productie.
Folosim 12 cabine de vopsire complet echipate.
Productie prin taiere cu laser sau taiere cu plasma, neteda si fara erori.
Precizie milimetrica si minimizarea erorilor umane in productia si metoda de turnare a elementelor.

Abordare integrata a productiei

Suntem prima si unica companie producatoare de statii prefabricate beton care are toate componentele sistemului de dozare a betonului fabricate in fabricile proprii. Asadar, buncarele de stocare a agregatelor, sistemele de transport a agregatelor, malaxorul, silozurile de ciment si snecurile sunt fabricate in regim propriu.
Intrucat avem departamentul nostru de productie proprie, furnizarea produselor se face rapid, datorita flexibilitatii productiei integrate.
Suntem capabili sa oferim cele mai bune solutii atat pentru proiecte uzuale, dar mai ales pentru proiecte speciale, si fiecare cerinta este o provocare al carui rezultat este cel mai bun.
Fiecare componenta, dar si produsul global sunt construite in conformitate cu standardele de calitate si siguranta.
Cel mai important considerent al societatii noastre este calitatea fiecarui detaliu, calitate pe care o oferim de fiecare data.
Spirit de inovatie. Initiator al sectorului.
ELKON joaca un rol important in aflarea ultimelor tendinte atat pe pietele locale, dar mai ales internationale, fiind un deschizator de drumuri privind viitorul industriei de statii prefabricate beton.
Datorita proiectarii inovatoare, ELKON a primit numeroase premii, dar mai ales, faima sa s-a extins la nivel mondial, intrucat a brevetat unele dintre sistemele specializate folosite in cadrul statiilor de betoane pentru prefabricate.

Componente de calitate ridicata si fiabilitate extinsa

Experienta vasta acumulata in acesti ani de existenta, reteaua de service bine pusa la punct, recunoasterea pe plan global, componente de inalta calitate, echipamentele electrice de renume mondial, fac din compania ELKON nu doar cea mai inalt calitativa, ci mai ales cea mai fiabila companie producatoare de statii de betoane pentru prefabricate.
Componente de renume mondial:
SIEMENS, HP, WAMGROUP. BONFIGLIOLI, LINCOLN, JOTUN, FESTO, LAUMAS, PIRELLI, TELEMECANIQUE, etc.

ASADAR, COMPANIA ELKON, IMBINAND EXPERIENA ACUMULATA PRIN REALIZARILE SALE DE-A LUNGUL CELOR 40 DE ANI CU DINAMISMUL IN ACEST DOMENIU, ISI PASTREAZA, DAR MAI ALES ISI EXTINDE RETEAUA DE CLIENTI IN PESTE 107 TARI PE  6 CONTINENTE. ASTFEL, ELKON NU ARE EGAL SI ESTE ETALON IN INDUSTRIA PRODUCATOARE DE STATII DE BETOANE PENTRU PREFABRICATE.

Statii de beton pentru prefabricate

Statii de beton pentru prefabricate
» Detalii Statii de beton pentru prefabricate

 

Video Statii Prefabricate Beton

Articole Statii Prefabricate Beton

Ai intrebari? Suna-ne

Suna-ne pentru mai multe informatii

Raspunsuri si Intrebari

Intrebari Statii Prefabricate Raspunsuri Specialist

» Pune intrebari unui specialist

» Ce diferenta este intre capacitatea practica si teoretica de productie la o statie de beton?

» Ce tipuri de malaxoare de beton sunt?

Noutati si Informatii Utile

Noutati Statii prefabricate